Postojimo jos od 2003 godine.
GEOJANJA je geodetska firma specijalizovana za inženjersku geodeziju. Proteklih 18 godina smo postavili standard za kvalitet i pouzdanost koji odlikuje samo vodeće geodetske kompanije u regionu. Uspešno smo završili i završavamo projekte na teritoriji cele Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Portugalije i Ekvatorijalne Gvineje.

O NAMA

MI VERUJEMO U

TAČNOST + -

Temelj i primarni pristup ka svim merenjima/poslovanjima koje obavljamo. Kako u svakom inženjerskom merenju tako i vremenu – trajanja naših radova, – tačnosti -koja je jedna od glavnih komponenata kojoj težimo da uvek bude prisutna.

INTEGRITET + -

Postavljamo ciljeve koji su uvek u skladu sa tim da nase angažovanje/poslovanje i energija uvek budu potpuni, besprekorni i usmereni prema projektima koje radimo i sve to uz maksimalno poštenje prema našim klijentima. Verujemo da samo na taj način možemo ostvariti/ispuniti obavezu prema našim moralnim vrednostima, a sa tim i trajnu saradnju sa nasim klijentima.

INŽENJERSTVO + -

Ponosni smo sa time da smo zadržali tradicionalne pristupe rada i uspešno smo ih upotpunili sa najnovijim tehnološkim instrumentima koje donosi novo vreme – verujemo u najnoviju tehnologiju koja e aktuelna i koja nam uvek pomaže da budemo samo bolji, tačniji i čuva naš integritet.

OSAMNAEST GODINA I
PUNOLETSTVO

Ova godina je u znaku proslave našeg punoletstva i presabiranja za buduće korake, trasiranje i premeravanje našeg puta prema novih osamnaest godina. Novih osamnaest godina, gde principi i vrednosti ostaju isti, a iskustva su jos bolja.

SLAVIMO 18 GODINA
POUZDANOSTI, INTEGRITETA I
RIGOROZNE TAČNOSTI U POSLOVANJU.

GEO-JANJA D.O.O
Lazarevački drum 11,
11030, Beograd, Republika Srbija

Tel. +381 063 8269 463
Email. kontakt@geojanja.com

MB: 20360771
PIB: 105335423

Šifra delatnosti: 7112
Licenca: 03 0286 12 od 14.09.2012.g.

©2022 GEO-JANJA d.o.o.
Design & development elena.codes

Add Your Heading Text Here

Back to Start

A theme especially designed for business consulting agencies & companies